Skydas, skirtingų pločių ir gylių

109.00 eur/m2 + PVM

Tašeliai lakuoti matiniu laku arba alyvuoti tonuota alyva

Naudojami 20, 26 ir 40 mm pločio ir skirtingų gylių tašeliai.

 Šiam skydui pagaminti naudojami 20, 26 ir 40 mm pločio skirtingų gylių tašeliai. Ieškote skandinaviško interjero išskirtinumo ir jaukumo? Šis apdailinis skydas iš ąžuolinių tašelių yra ilgaamžis sprendimas. Medžio dekoras visada madingas ir estetiškas.

  • Naudojami 20, 26 ir 40 mm pločio ąžuoliniai tašeliai. Skirtingų gylių.
  • Pagrindas iš 8 mm storio dažytos MDF plokštės.
  • Skydo pagrindo spalvą galite rinktis iš RAL arba NCS spalvų kodų palečių.
  • Briaunos laminuotos iš visų matomų pusių.
  • Montuojamas klijuojant montažiniais klijais arba sukant varžtais.
  • Tvirtinamas prie sienų, lubų.
  • Itin lengva priežiūra.
  • Optiškai didina erdvę.

Pateikite užklausą ir mes su Jumis susisieksime

    Ši svetainė yra apsaugota reCAPTCHA ir Google Privatumo poltika bei Paslaugų tiekimo taisyklėmis.

    Aprašymas

    Skydas iš skirtingų pločių ir gylių

    Apdailinis skydas suformuotas iš skirtingų pločių ir gylio tašelių ir dažytos 8 mm storio MDF plokštės. MDF plokštė gali būti dažyma pasirinkta spalva, pagal RAL arba NCS  kodą . Ant pagrindo sumontuoti 20, 26 ir 40 mm pločio skirtingų gylių ąžuoliniai tašeliai.

    Skydo maksimalus aukštis 2780 mm, plotis pritaikomas individualiai pagal jūsų duotus matmenis. Skydai tarpusavyje sujungiami galinėje tašelio dalyje, todėl sujungimas horizontalia kryptimi yra nematomas. Jeigu reikalingas didesnis aukštis, daromas sujungimas su 3 mm tarpeliu tarp skydų.

    Tašeliai ant plokštės tvirtinami šaudant specialiomis kabėmis. O jau pagamintas skydas prie sienos ir lubų tvirtinamas prisukant per tarpelį tarp tašų. Šie dekoro elementai optiškai didina erdvę, o esant poreikiui naudojami siekiant atskirti erdves vizualiai. Daugiau pavyzdžių galite rasti mūsų skiltyje “Atlikti darbai”.

    Visa mūsų gaminama produkcija yra be jokių kenksmingų medžiagų. Rūpinamės jūsų sveikata ir mus supančia aplinka. Džiaugiamės galėdami gaminti tik aukštos kokybės tvarius produktus. Jei turite idėjų savo interjerui, mes galime jas įgyvendinti!

    Papildoma informacija

    Savybė

    Lakuotas/alyvuotas, Niekuo nepadengtas